genius-star-kids-1 genius-star-kids-2 genius-star-kids-3

Salam Sejahtera semua,

Saya faham rata-rata ibubapa mahukan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Apatah lagi anak-anak adalah Anugerah dan penyambung genetik keturunan kita. Tanpa sedar, kadangkala kita terlepas pandang tentang perkara-perkara minor yang mampu memberi impak major pada masa depan. Waktu itu, kita akan termenung sejenak dan mengenang kembali mencari apakah punca sesuatu masalah yang dihadapi oleh anak-anak kita.

Antara yang menjadi perhatian setiap ibubapa adalah prestasi anak-anak ketika di sekolah.

Apatah lagi apabila melihat keputusan ujian anak di sekolah.Jika cemerlang, maka Alhamdulillah syukur. Tetapi bagaimana jika keputusan anak kita corot? Atau tercorot didalam kelas? Pasti kita tidak senang duduk dan tidak adil, jika kita hanya membiarkannya begitu!

Siapa yang tak mahu melihat anak-anak mereka sihat dan bijak? Sudah tentu kita bangga memiliki anak yang cemerlang di sekolah dan menjadi kesayangan guru-guru, bukan?

Prestasi Biasa Biasa

Kuasa Kecerdasan - 35%
Kuasa Pemahaman - 50%
Kuasa Penulisan - 20%
Kuasa Fokus - 45%
Kuasa Kecergasan - 55%

Prestasi LUAR BIASA

Kuasa Kecerdasan - 100%
Kuasa Pemahaman - 100%
Kuasa Penulisan - 100%
Kuasa Fokus - 100%
Kuasa Kecergasan - 100%

 

MEMPERKENALKAN

biglogo genius-star-kids-5

Dirumus spesifik untuk kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas dengan satu penyelesaian Suplemen GENIUS STAR KIDS Fast Learning Formula terbukti merangsang kepintaran anak-anak anda dari segi IQ dan EQ secara menyeluruh.

KLIK UNTUK TEMPAH GSTARKIDS HARI INI

Fungsi utama supplemen GENIUS STAR KIDS Fast learning Formula ini ialah:

genius-star-kids-6

 

genius-star-kids-7

Fungsi sampingan supplemen G-STAR KIDS Fast Learning Formula pula ialah:

  • Membuatkan anak anda jadi kanak-kanak yang ceria.

  • Membuatkan anak anda jadi aktif dan progressif.

  • Menguatkan tulang dan tubuh anak anda.

  • Meningkatkan daya tahan penyakit anak anda.

math
parties
birthday-parties

Sudah tentu, akan muncul lagi kesan-kesan positif akibat dari tumbesaran yang hebat ini kepada kehidupan keluarga anda dan interaksi sosial didalam masyarakat berhampiran anda.

Tahukah anda, pakar di lab kami telah mencipta supplemen yang menepati ciri-ciri keselamatan yang diyakini ibubapa dari seluruh dunia. Ciri-ciri tersebut ialah:

  • Tidak mempunyai ‘side-effect’ yang buruk dalam jangka masa pendek atau panjang.

  • Bersaiz tepat dan mempunyai bentuk selamat dimakan walaupun ada anak kecil anda didapati tertelan pil supplemen ini.

  • Tidak mempunyai dadah atau dadah terlarang dan menepati etika pengilangan produk yang digariskan kerajaan dan professional.

  • Sedap dikunyah dengan perasa buah seperti strawberi, epal, blueberry dan oren kerana kajian membuktikan aktiviti mengunyah dan menghisap membuatkan segala khasiat dan vitamin diserap pada kadar maksimum berbanding telan.

  • Supplemen yang menyokong tumbesaran anak dalam membina kekuatan fizikal dan membekal tenaga kepada tubuh dengan konsisten.

 

KLIK UNTUK TEMPAH GSTARKIDS HARI INI

Mari kita lihat pula dengan lebih spesifik, apakah bahan-bahan yang terdapat di dalam formulasi supplemen GENIUS STAR KIDS Fast learning Formula:

member-image
Safron – Antara Sejenis pokok herba termahal di dunia dari Loridacces. Kaya dengan vitamin B1 & B2 (Riboflavin & Tiamin). Khasiat utama safron @ Za’faran ialah merangsang pertumbuhan sel-sel otak anak anda dan menguatkan ingatan mereka.

member-image
Lubanah – Luban atau frankincense dikenali sebagai ‘olibanum’ berasal dari perkataan Arab bermaksud “susu” al-lubán. Amat berkesan bagi menambahkan daya ingatan dan mencerdaskan minda anak anda kerana ia berfungsi menghilangkan lendir balagham dalam otak. Gumpalan balagham yang banyak menyebabkan lemah daya ingatan, selsema, resdung, lelah, batuk dan sebagainya yang berkaitan dengan system pernafasan.

member-image
Omega 3, 6 & 9 – Omega-3 boleh meningkatkan keupayaan belajar, kemahiran menaakul atau menyelesaikan masalah, meningkatkan daya tumpuan dan ingatan serta perhubungan antara sel otak.Omega-3 juga menunjukkan dapat menyokong keseimbangan emosi dan sikap yang positif, dan membantu dalam meningkatkan daya ingatan anak anda.

member-image
Kismis – Sebanyak 60% berat kismis terdiri daripada gula, di mana separuh darinya adalah fruktosa dan separuh lagi adalah glukosa. Kismis sangat tinggi kandungan antioksidannya berbanding buah prune dan aprikot. Khasiat kismis antaranya ialah menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda, memutuskan balgham, membersihkan hati & mencerahkan mata anak-anak dan tidak cepat mengantuk didalam kelas.

 

member-image
Ginkgo Biloba – Ginkgo Biloba menggalakkan pengaliran darah, termasuk ke otak, tangan dan kaki, mengawal keanjalan saluran darah serta mengurangkan kecenderungan pembekuan darah. Manfaat terhadap memori tidak terbatas kepada golongan kanak-kanak menunjukkan perubahan memberangsangkan dalam ujian memori selepas pengambilan ekstrak Gingko biloba.

member-image
Tiger Nuts Milk – Ia dikenali juga dengan nama mustakim atau nama botaninya Cyperus rotundus. Berguna dalam cirit-birit (termasuk cirit-birit pada kanak-kanak dan penyakit dalam tempoh tumbuh gigi), senak, disentri kronik dan demam. Bertindak mengharmonikan hati, limpa, dan pankreas.Amat penting untuk anak anda cepat membina sel-sel penting dalam tubuh dan otak.

member-image
Pegaga – Kaya dengan pelbagai zat makanan seperti protein, gentian, zat besi, vitamin A dan Vitamin C. Amalan memakan daun pegaga dipercayai boleh mengekalkan awet muda serta mengelakkan masalah kegemukan. Di India, pegaga diguna dalam perubatan tradisional sebagai tonik yang dapat menguatkan daya ingatan dan mengubat penyakit nyanyuk. Sangat berkesan dalam meningkatkan daya hafalan anak-anak.

member-image
Garam bukit – Garam organik yang paling berkhasiat, paling bersih dan mempunyai struktur geomatrik kristaline yang amat sempurna. Ia mengandungi semua unsur yang terdapat dalam tubuh manusia. Sangat baik untuk sempurnakan permintaan mineral di dalam tubuh kanak-kanak dan merangsang otak.

member-image
Delima – Delima digelar ’superfruit’ mengandungi antioksidan yang unggul diterajui oleh asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payu dara, organ paru-paru dan jantung atau sistem kardiovaskular. Delima amat kaya dengan sodium dan mengandungi unsur- unsur nutrien seperti riboflavin, tiamin, niasin, vitamin C, kalsium dan fosforus.Sangat membantu melengkap vitamin keperluan otak.

member-image
Bali – Tahap beta-glucan yang tinggi dalam barli bertanggungjawab meningkatkan tahap glukosa dan lemak dalam darah di kalangan pesakit diabetes tahap 2. Tokotrienol dan tokoferol (tokol) merupakan minyak yang bertindak sebagai antioksida semula jadi. Mengandungi antioksida membantu meneutralkan radikal bebas dan boleh mengurangkan risiko penyakit barah dan jantung. Membantu anak anda untuk tenang dan relaks ketika belajar.

member-image
Kurma – Kandungan protein di dalam kurma adalah lebih kurang 2.5%, serat 8.0% manakala kandungan gulanya pula sangat tinggi, 63%, majoritinya adalah glukosa. Lemak 0.4% sahaja.Kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potassium, vitamin A, C dan niasin. Sangat membantu dalam membentuk tenaga yang diperlukan anak ketika di sekolah.

member-image
Badam – Badam mengandungi vitamin E, lemak tak tepu, magnesium dan antioksidan yang membantu meningkatkan aliran darah. Amalan memakan badam membantu organ hati. Sangat membantu membersihkan toksik yang menyebabkan anak anda cepat penat dan tak bermaya.

member-image
Susu Kambing – Susu kambing kaya dengan protien, enzim dan mengandungi faktor anti penuaan, antiarthritis serta antibarah. Ia mengandungi antibodi untuk merawat penyakit gastrik, demam kuning, lelah, penyakit kulit, memulih tenaga batin, sakit jantung peringkat awal, ulser perut serta membantu dalam pembentukan tulang dan gigi serta berbagai lagi penyakit.Sangat membantu memberikan tenaga aktif kepada anak anda dalam aktiviti pembelajaran yang melibatkan aktiviti fizikal.

member-image
Premix Vitamin – Memberikan asas nutrien yang penting untuk perkembangan otak dan tumbesaran yang sihat. Ia mengandungi vitamin perlu seperti B complex yang membantu untuk meningkatkan daya ingatan dan sistem saraf yang baik kanak-kanak.

member-image
Citicholine – Dapat memperbaiki fungsi kognitif dengan meningkatkan kadar Choline. Choline berperanan penting didalam tubuh, terutama bagi perkembangan fungsi otak.Hal tersebut berkaitan dengan peranan Choline sebagai komponen asetikolin yang berfungsi sebagai penghantar signal saraf. Choline yang cukup akan membantu kerja isyarat saraf pada otak anak anda.

member-image
Asid Amino – Asid amino adalah kimia protein blok binaan dan boleh dipanggil blok binaan untuk kehidupan. Asid amino menyumbang kepada kesihatan sistem saraf, struktur otot, pengeluaran hormon, organ-organ penting dan struktur sel kanak-kanak.

member-image
Bacopa Monnieri – Mengandungi minyak, lemak, resin, alkaloid, tanin, asam organik, saponine dan lain-lain lagi. Digunakan untuk perubatan penyakit yang melibatkan sistem pernafasan, seperti seperti bronkitis, asma dan serangan bradikardia, dan sembelit pada umumnya. Digunakan untuk meningkatkan fokus mental dan meningkatkan memori.

Apa kata para ibubapa tentang supplemen G-STAR KIDS Fast Learning Formula..

We have been using it for a months, I reckon. by the 1st week can see lots of positive impact. My son is able to tolerate with their younger siblings, no more frequent fighting, glad to see he’s more calm now. His ability to focus has also improved a lot! Previously, we had to constantly tell him to work on his homework, now not anymore, he seems to initiate it without us having to breath down his neck. As for my eldest, he used to perform poorly in maths subject, it’s hard to get past the score of C, now, he’s been scoring A for maths.

– Mr Lee, Singapore
Penafian: Ini adalah tesimoni pengguna sebenar.Namun hasilnya berbeza mengikut keadaan dan cara pengambilan pengguna.

Adik Suhail Akhtar ( 8 tahun ) sebelum ni agak lambat utk menghafaz surah2 lazim. Selepas mencuba G-Star Kids, beliau sudah boleh menghafaz surah2 sehingga surah Al-Qadr. Adik Safiyyah Alya 5 tahun telah pandai membaca rumi dan jawi untuk Bahasa Melayu pada umur 4 tahun. Setelah mencuba G-Star Kids selama 3 minggu , beliau boleh membaca ayat2 Bahasa Inggeris dan juga menceritakan kembali apa yg beliau baca. Adik Shahmir Ashraf 4 tahun sudah mengenal huruf rumi dan jawi dan setelah mencuba G-Star Kids adik Shahmir sudah boleh membaca perkataan pendek.

– Puan Anang, Kuala Lumpur
Penafian: Ini adalah tesimoni pengguna sebenar.Namun hasilnya berbeza mengikut keadaan dan cara pengambilan pengguna.

Alhamdulillah, selsema anak-anak cepat baik dengan G-Star Kids. Perubahan lain, kalau balik dari sekolah  dia orang tidur sebab letih. Seminggu ni boleh bertahan sampai petang. Mudah bangun dari tidur walaupun malam tidur lewat. Terima kasih G-Star Kids.

– Puan Dila, Shah Alam. 1 minggu penggunaan
Penafian: Ini adalah tesimoni pengguna sebenar.Namun hasilnya berbeza mengikut keadaan dan cara pengambilan pengguna.

Alhamdulillah sejak anak saya amalkan supplement ni ada perkembangan positif dalam pelajaran. Exam akhir tahun baru2 ni dapat no 3 drp no 10 dan dah naik kelas dari kelas no 3 ke no 2. Saya pun rekemen kat anak murid saya yang susah kenal huruf .Alhamdulillah baru seminggu dah Nampak perubahan.

– Pengakuan dari seorang cikgu, Kluang, Johor
Penafian: Ini adalah tesimoni pengguna sebenar.Namun hasilnya berbeza mengikut keadaan dan cara pengambilan pengguna.

Setakat ni Alhamdulillah. Twin saya 7 tahun dah mula hafal sifir dalam masa 1 minggu sahaja sampai ke sifir 6. Suka sangat Nampak perubahan sis. – Puan Maya, Johor

Penafian: Ini adalah tesimoni pengguna sebenar.Namun hasilnya berbeza mengikut keadaan dan cara pengambilan pengguna.

Assalam kak. Teacher ada komen Anak Istimewa saya lebih fokus dalam kelas sekarang. Alhamdulillah. Nanti saya nak order lagi. Saya yg makan pun terasa semakin pandai ni… Saya ambik 2 biji sahaja. Saya hanya usaha yg terbaik untuk anak-anak Kak.

– Pengakuan seorang ibu, Kuala Lumpur
Penafian: Ini adalah tesimoni pengguna sebenar.Namun hasilnya berbeza mengikut keadaan dan cara pengambilan pengguna.

 

KLIK UNTUK TEMPAH GSTARKIDS HARI INI logo halal mesti kkm